Biblioteca Centrală a Academiei de Studii Economice

Emerald

Emerald Journals

Accesul se face la următoarea adresă:

www.emeraldinsight.com

Platforma Emerald Publishing Group oferă acces cu text integral la reviste străine științifice de cercetare în format online. Scopul editurii Emerald (una din cele mai importante edituri de literatură economică din lume) este să reducă distanța dintre cercetarea academică și practica de zi cu zi în domeniul economic. Pe lângă subiectele din diversele specializări din domeniul economic: management, marketing, finanțe-bănci, resurse umane, afaceri etc, sunt abordate subiecte importante în activitatea de cercetare și educație: Management educațional, Management de bibliotecă, Managementul cercetării și inovației.

Emerald Management Electronic Journals EMeJ 175 cea mai mare și cuprinzatoare colecție de reviste de management peer-review din lume și propune o nouă abordare a utilizării resurselor electronice pentru documentare. Astfel, pe lângă colecția de jurnale sunt oferite o serie de extra resurse personalizate pentru: bibliotecari, decani, profesori, cercetatori, studenți etc.

Colecții: Stiinte economice, științele informării și documentării, educație.

 


***

 

Acces mobil la baze de date full-text, bibliografice și bibliometrice, serviciu disponibil pe platforma E-nformation

e-nformation

 

Anunțuri

*** 

 

În perioada 19 aprilie - 5 mai 2019 Serviciul de Referințe prin email nu va funcționa din cauza lucrărilor de mentenanță ale sistemului informatic de bibliotecă. Furnizarea de referințe bibliografice se va relua începând cu data de 6 mai 2019.

 
*** 
 
Bibliografia Admitere Master este disponibilă la Biroul Permise (0216) 
 
 
 *** 
 
 

Orar

Program Biblioteca 22-25 aprilie:

Luni-Vineri: 08.30 - 16.00

 

***

În perioada 19 - 25 aprilie 2019 se efectuează lucrări de mentenanță la sistemul informatic.

***

În perioada 26 aprilie - 01 mai 2019 Biblioteca este închisă.